بهترین راهنمای یافتن شغل

یافتن شغل لزوما مختص افرادی نیست که می خواهند به تازگی وارد بازار کار شوند بلکه ممکن است قصد ارتقای شغلی داشته باشید و بخواهید از جایگاهی که در آن قرار دارید چند پله رو به سمت جلو حرکت کنید. بنابراین باید با نکات یافتن شغل آشنا باشید. مطمئنا نمی توانید کسی را پیدا کنید که از پیشرفت روی گردان باشد بنابراین کسی را هم نخواهید دید که مایل باشد تا آخر عمرش در یک جایگاه شغلی ثابت بماند. یافتن شغل به سبک و سیاق سنتی خود یعنی جستجو در آگهی های کار و روزنامه ها دیگر جوابگوی دنیای امروز نیست. روبرو شدن با خیل عظیمی از آگهی هایی که نه ارتباطی با تخصص شما دارد و نه در حوزه ی علاقه و تحصیلات شماست فقط وقت و انرژی شما را تلف خواهد کرد. شما باید به طور هوشمندانه و حساب شده در این راه قدم بردارید. در ادامه با ما همراه باشید تا راهنمای یافتن شغل دلخواه را با هم بررسی کنیم.

برای سفارش انواع رزومه شغلی با کارآزموده تماس بگیرید.

رزومه سازی حرفه ای انجام دهید

این روزها نگاه کارفرمایان به تخصص ها و مهارت شماست نه میزان تحصیلات تان. بنابراین سعی کنید برای یافتن شغل مناسب، یک رزومه حرفه ای درست کنید و در آن انواع مهارت های کاربردی خود را به شکلی اصولی توضیح دهید. رزومه شما باید به گونه ای باشد که خواندن آن برای کارفرما خسته کننده و کسالت بار نباشد و بعد از خواندن رزومه، چهره ای دقیق از شما و مهارت هایتان در ذهن او به تصویر کشیده شود. دقت داشته باشید که رزومه ارسالی تان برای کارفرما باید در جهت جلب رضایت او باشد. در واقع برای هر جایگاه شغلی بایستی رزومه ای درخور همان جایگاه شغلی ترتیب دهید. به عنوان مثال اگر می خواهید در حوزه برنامه نویسی فعالیت کنید اینکه نجات غرق خوبی هستید و یا مهارت کار با ماشین آلات تراشکاری را دارید چندان به کار کارفرما نخواهد آمد. پس رزومه تان را به طور هدفمند، هوشمندانه و جذاب طراحی کنید و سعی کنید از قالب های گرافیکی حرفه ای در تولید آن استفاده کنید.

شبکه سازی کنید

هیچ گاه برای رسیدن به یک جایگاه شغلی خاص به امید درج آگهی دست روی دست نگذارید. چه بسا در انتظار درج آگهی شغل مورد علاقه تان سال های زیادی از عمرتان را هدر دهید، بدون اینکه حتی قدمی به شغل مورد علاقه تان نزدیک شده باشید. مشاغلی در بازار کار وجود دارند که از آن ها با عنوان فرصت های شغلی نهان یاد می شود. این مشاغل به گونه ای هستند که برای استخدام شدن در آن ها باید خود را تا جای ممکن به آن فرصت های شغلی نزدیک کنید و بعد آن ها را به چنگ آورید. سعی کنید با افراد با نفوذ آشنا شوید و دایره ارتباطات خود را گسترده کنید. هرچه افراد بیشتری را بشناسید که به نوعی با شغل دلخواه شما در ارتباط اند احتمال اینکه یک فرصت عالی برای مصاحبه شغلی برای خود جور کنید بسیار زیاد خواهد شد.

برای شرکت در انواع آزمون های روانشناختی حرفه ای با کارآزموده همراه باشید.

 

برای یافتن شغل از همکلاسیان دانشگاهی خود غافل نشوید

مطمئنا برای شما هم پیش آمده است که بعد از مدت ها خبر گرفتن از همکلاسیان دانشگاهی خود متوجه شده اید که عده ی زیادی از آن ها ارتقای شغلی پیدا کرده اند و اکنون در جایگاه شغلی دلخواه شما مشغول به فعالیت هستند. سعی کنید ارتباط تان را با همکلاسیان دانشگاهی قطع نکنید و بخشی از گفتگوهای همیشگی تان را پیرامون مسائل کسب و کار شکل دهید. مطمئنا در این بین راهی برای رسیدن به جایگاه شغلی دلخواه تان پیدا خواهید کرد.

در سمینارهای مرتبط با شغل مورد علاقه تان شرکت کنید

سعی کنید از سمینارها و نشست هایی که در ارتباط با شغل مورد علاقه شما شکل می گیرد شرکت کنید. اگر فرد خاصی را در ذهن دارید که او هم در این سمینار شرکت کرده از قبل برنامه ی نزدیک شدن و آشنا شدن با وی را بچینید و گفتگویی در ارتباط با کسب و کار مورد علاقه تان با او ترتیب دهید. در گفتگوهایی که با این افراد صورت می دهید سعی کنید خود را به آن ها تحمیل نکنید و در صورتی که مایل بودند یک قرار ملاقات با آن ها ترتیب دهید تا بتوانید کم کم راه را برای نفوذ به جایگاه شغلی مورد علاق تان باز کنید.

از لینکدین برای یافتن شغل مناسب استفاده کنید

شما می توانید در لینکداین با توجه به مهارت ها، دانسگاه، تحصیلات، علایق و تخصصی که دارید شبکه سازی کنید و با افرادی آشنا شوید که تحصیلات، علایق و تخصص شان همانند شما می باشد. شما می توانید اخبار استخدام را به طور هدفمند در این شبکه اجتماعی دنبال کنید. چنانچه فردی در این شبکه مجاری نظر شما را به خود جلب کرد می توانید به راحتی او را در این شبکه دنبال کنید و گفتگویی با او به طور آنلاین ترتیب دهید. مطمئنا بعد از مدتی برقراری ارتباط به طور آنلاین ارتباطات شما صمیمانه تر خواهد شد و می توانید بحث را به سمت و سویی که می خواهید بکشانید.

برای شرکت در بهترین مشاوره شغلی با کارشناسان کارآزموده در تماس باشید.

 

توصیه های آشنایان را جدی بگیرید

بسیاری از افراد در مورد توصیه هایی که به آن ها می شود بسیار بی توجه هستند. به عنوان مثال اگر در یک مهمانی یا یک جمع خاص شرکت کردید و فردی با شما در مورد استخدام یک شرکت معتبر صحبت کرد، توصیه او را جدی بگیرید و پیگیری های لازم را انجام دهید.

به وبسایت شرکت های مختلف سر بزنید

اگر آرزوی دست پیدا کردن به یک جایگاه شغلی در شرکتی خاص را دارید، پیش از هر چیز به وبسایت آن شرکت سر بزنید. بسیاری از شرکت ها بخشی را در وب سایت خود تحت عنوان همکاری با ما در نظر می گیرند تا افراد علاقمند بتوانند رزومه شغلی خود را از این طریق ارسال کنند و در صورت خالی شدن جایگاه شغلی فرصتی برای مصاحبه ترتیب داده شود. ممکن است رزومه شما در این شرکت ها بایگانی شود و بعد ها با خالی شدن جایگاه شغلی شما اولین نفری باشید که برای این جایگاه در نظر گرفته می شود. بنابراین سعی کنید برای یافتن شغل دلخواهتان رزومه ای حرفه ای و اصولی منطبق با همان جایگاه شغلی ترتیب دهید و برای شرکت های مختلف ارسال کنید.

از ارتباط مستقیم با شرکت ها نترسید

اگر سودای دست پیدا کردن به یک جایگاه شغلی را دارید و در وبسایت آن شرکت بخشی تحت عنوان همکاری با ما نیافتید از طریق شماره تماس های درج شده در وبسایت و یا آدرس ایمیل ثبت شده با آن ها ارتباط برقرار نمایید. از شرکت مورد نظر در مورد فرصت های شغلی و مهارت های مورد نیاز برای کسب جایگاه شغلی سوال بپرسید. ممکن است شما همان فردی باشید که آن ها مدت ها به دنبالش بودند. بنابراین رزومه خود را از طریق راه های ارتباطی برای آن ها ارسال کنید. دقت داشته باشید که ممکن است در این روش از برقراری ارتباط همیشه هم با برخوردی خوب و دوستانه روبرو نشوید بنابراین اعتماد به نفس خود را از دست ندهید و از بابت اینکه تلاش خود را در راستای کسب جایگاه شغلی مورد علاقه تان انجام داده اید خوشحال باشید.

برای ارسال رزومه شغلی هدفمند با کارآزموده همراه باشید.

 

به مجموعه های کاریابی مراجعه کنید

شما برای ثبت نام در مجموعه های کاریابی بایستی هزینه ای اندک را پرداخت کنید؛ اما در عوض می توانید از جایگاه های شغلی مورد علاقه تان که با علایق و مهارت تان تناسب دارد و در شهر خودتان وجود دارد مطلع شوید. ممکن است در دانشگاهی که در حالی تحصیل در آن هستید نیز واحدی تحت عنوان واحد کاریابی وجود داشته باشد بنابراین پرس و جوهای لازم را در این باره انجام دهید.

کارآموزی را آغاز کنید

اگر به فعالیت در یک جایگاه شغلی دریک شرکت خاص بسیار علاقه دارید سعی کنید خود را هر طور که شده به آن شرکت نزدیک کنید. شما می توانید در شرکت های دیگری که در همان زمینه فعالیت می کنند برای کارآموزی اقدام کنید و یک رزومه نسبتا خوب از سابقه شغلی برای خودتان دست و پا کنید. بعد از دست و پا کردن این رزومه می توانید با اعتماد به نفس بیشتری برای استخدام در آن جایگاه شغلی قدم بردارید چرا که به زیر و بم های آن حرفه آگاهی پیدا کرده اید و دانش خود را در حوزه مورد نظر ارتقا بخشیده اید. گاهی اوقات برای یافتن شغل دلخواه باید صبور باشید و ابتدای مسیر را با انگیزه ای مضاعف آغاز کنید.

دائما در حالی یادگیری به صورت هدفمند باشید

اگر می خواهید جایگاه شغلی خود را ارتقا دهید و یا به دنبال یک موقعیت شغلی مناسب هستید باید به چیزی بیش از آنچه که در حال حاضر هستید تبدیل شوید. در واقع شما باید دائما در حال یادگیری باشید و مهارت های خود را به طور هدفمند ارتقا دهید. اگر نیاز به ارتقا سطح تحصلات وجود دارد و یا نیاز به افزایش دانش و تخصص در یک حوزه احساس می شود درنگ نکنید و به آن سمت قدم بردارید. ارتقا پیدا کردن از لحاظ شغلی بستگی به میزان تخصص ها و مهارت شما دارد.

برای انجام مصاحبه استخدامی اصولی و هدفمند با کارآزموده همراه باشید.

 

نتیجه گیری

یافتن شغل دلخواه کار چندان سختی نیست به شرطی که به نکات ارائه شده در این مطلب دقت کافی داشته باشید. شما برای یافتن شغل دلخواه تان باید به طور هدفمند دایره ارتباطات خود را گسترش دهید و در اجتماعات مرتبط با حوزه مورد علاقه تان شرکت کنید. از برقراری ارتباط نترسید و دائما در حال یادگیری باشید. همچنین فراموش نکنید که داشتن یک رزومه ی خوب و حرفه ای می تواند تاثیر شگرفی در نظر کارفرمایان داشته باشد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *