رزومه چه بخش هایی دارد؟

رزومه چه بخش هایی دارد؟ این سوال بسیار بسیار مهم است که باید قبل از نوشتن رزومه به آن بپردازیم.

رزومه مثل کارت ملی شما در فضای کسب و کار است. در کارت ملی شما اطلاعاتی از شما موجود است که برای ببینده کارت هویت شما را مشخص کند.

اینکه متولد چه سالی هستید؟ اینکه نام پدر شما چیست و ..

در فضای کسب و کار برای اینکه خودتان را معرفی کنید باید چه اطلاعاتی بدهید؟

اول باید خودتان و اطلاعات هویتی تان را مشخص کنید. در رزومه می توانید عکس وارد کنید. ولی عکسی که در رزومه قرار میدهید باید ویژگی هایی داشته باشد. بنابراین هر عکسی را در رزومه خود قرار ندهید. در مجله کارآزموده در این مورد صحبت کرده ایم.

تمام روزمه ها با مشخصات فردی شما آغاز می شود.

بعد از مشخصات فردی وارد قسمت اصلی رزومه یا اطلاعات شغلی می شوید. برای پاسخ داده به سوال رزومه چه بخش هایی دارد؟ باید به خودتان یادآوری کنید که رزومه برای نشان دادن تواناییهای حرفه ای شماست. پس تلاش خود را برای نشان دادن مهارت های حرفه ای خود انجام دهید.

اگر سابقه کار خوبی دارید و فکر میکنید با وارد کردن سابقه کار کارفرما مجاب می شود که ادامه رزومه شما را بخواند در بخش دوم رزومه اطلاعات و سوابق شغلی خود را وارد کنید. اگر سابقه کار قوی ندارید بخش دوم رزومه را به اطلاعات تحصیلی و آموزشی خود بپردازید.

در روز هایی که اطلاعاتی شغلی به واسطه تحصیل و آموزش معنی دار می شود  میتوانید در بخش بعدی رزومه اغلب اطلاعات آموزشی  و تحصیلی را وارد کنید.

بخش دوم رزومه اگر سابقه کار خوب دارید اطلاعات سوابق شغلی شماست ولی اگر سابقه کار ندارید بخش دوم را به معرفی سوابق تحصیلی بپردازید.

بخش بعدی رزومه توانایی های شماست. دقیقا در این بخش است که لازم است نسبت به شایستگیهای شغلی خود تسلط بیشتری داشته باشید. با دانستن شایستگی های خود به خوبی می توانید بر اساس آنچه که شما را در شغل قوی تر می کند و مورد نظر کارفرماست آماده کنید.

توانایی های شما می تواند کار با نرم افزارهای مختلف باشد. در هر بخش به صورت واضح و مشخص نرم افزارهایی که به شما در انجام بهتر کارتان کمک میکند و شما آنها را می شناسید یا تسلط دارید قرار دهید.

در بخش آخر مدارک و مستنداتی از دانش و توانایی های خود ارائه دهید.

باید دقت کنید که در هر بخش اطلاعات و سوابق را مستند به مدارک کنید ولی تمام مدارک را نباید بیاورید. رزومه باید بسیار کوتاه باشد و حتی کمتر از 2 صفحه. در پایان روزمه این نکته را یادآور شوید که در صورت نیاز در بخش مستندات مرتبط و تکمیلی ارائه خواهد شد.

بنابراین اینکه رزومه چه بخش هایی دارد؟ به توانایی ها و ویژگی های فردی شما مرتبط است. برای اینکه رزومه خود را تکمیل کنید از مشاوره رشد شغلی مرکز کارآزموده کمک بگیرید.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *